Ostanimo u kontaktu

EPIDEMIJA KORONAVIRUSA

Ljekarne Draženović do daljnjeg rade u skraćenom radnom vremenu!

Objavljeno prije

Sukladno odluci Nacionalnog kriznog stožera Republike Hrvatske i Kriznog stožera Ministarstva za vrijeme trajanja epidemije COVID-19 virusa Ljekarne Draženović od ponedjeljka 23. ožujka 2020. do daljnjeg rade u skraćenom radnom vremenu od 08 do 17 sati.

Poslovnice Ljekarne Draženović rade po radnom vremenu:

Ljekarnička jedinica 1, A. Starčevića 9, Metković
Ponedjeljak-petak: 08-17 h
Subota: 9-12 h
Nedjelja: 9-12 h

Ljekarnička jedinica 2, Put Narone 6, Metković
Ljekarna Neven, Vladimira Nazora 4, Ploče
Ponedjeljak-petak: 08-17 h
Subota: 09-12 h

Radi sprječavanja širenja zaraze, maksimalno su postrožene mjere pri radu. Stoga se mole svi građani da prije ulaska u ljekarnu ustupe svoju zdravstvenu iskaznicu ljekarniku, koji će potom spajanjem na CEZIH moći provjeriti epidemiološki status osobe posredstvom njezine zdravstvene iskaznice, odnosno provjeriti je li osobi dodijeljena mjera samoizolacije.

Apeliramo na sve sugrađane da se ponašaju odgovorno, poštuju preporuke o higijenskim mjerama, razmaku, nekretanju, kako bismo svi zajedno doprinijeli očuvanju zdravlja i života u našem gradu i dolini.

Vaša Ljekarna Draženović,
Julija Draženović Vukadinović mag.pharm.

 

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Obavijest građanima o uručenju gotovih isprava

Objavljeno prije

Kako bi se unatoč uvedenim promjenama uvjeta života i režima poslovanja funkcioniranje nužnih i potrebnih rutina održalo na optimalnoj razini, Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava sve građane kojima izrađene osobne isprave nisu uručene, a koji su pri predaji zahtjeva ostavili kontakt brojeve svojih telefona, da će u narednim danima zaprimiti obavijest našeg Ministarstva radi dogovora oko termina uručenja isprave.

Obavijest će sadržavati podatak o broju telefona i e-adresi policijske uprave ili postaje, na koju se trebaju javiti zbog dogovora o terminu preuzimanja izrađene isprave.

Kako se zbog epidemije COVID-19 te zaštite zdravlja građana i zaposlenika MUP-a, ne bi stvarale gužve, termini će biti individualizirani, pa će se uručenja isprava obavljati postupno, kroz određeno razdoblje.

Riječ je o slijedećim osobnim ispravama:

  •  osobnim iskaznicama,
  • putnim ispravama,
  • vozačkim dozvolama,
  • dozvolama boravka azilanata i stranaca pod supsidijarnom zaštitom,
  • potvrdama o prijavi privremenog boravka državljana država članica Europskog gospodarskog prostora,
  • boravišnim iskaznicama za državljane država članica Europskog gospodarskog prostora i članove obitelji državljana       Europskog gospodarskog prostora i
  • biometrijskim dozvolama za boravak državljana trećih zemalja.

Građanima zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju, te i ovim putem apeliramo da se pridržavaju danih uputa prilikom preuzimanja osobnih isprava, zbog zaštite njih samih i svih nas.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije