Ostanimo u kontaktu

LIONSI U METKOVIĆU

Lionsi na čelu sa internacionalnim predsjednikom Lions Kluba, gospodinom Jitsuhiro Yamada posjetili Neretvu

Objavljeno prije

Lionsi posjetili Neretvu

Jučer je Lions klub Sv. Vlaho iz Dubronika uz nazočnost 130 članova i gostiju proslavio 25 godina osnutka i djelovanja. Inače, Sv. Vlaho je prvi osnovani Lions klub u Hrvatskoj. Danas su članovi Lionsa na čelu sa internacionalnim predsjednikom Jitsuhiro Yamadom posjetili kulturne i prirodne znamenitosti i ljepote Neretve.

Članove Lionsa zatekli smo u Prirodoslovnom muzeju Metković, gdje su ih ugostili članovi Lions kluba Narona iz Metkovića, na čelu s predsjednikom Damirom Vekićem. U kraćem razgovoru gospodin Vekić nas je izvijestio da su posjetili Arheološki muzej Narona u Vidu, Prirodoslovni muzej u Metkoviću, te će poslije toga otići na ručak.

Uz internacionalnog predsjednika, inače Japanca i svjetski poznatog neurokirurga Jitsuhiro Yamadom, te članove iz Italije, Mađarske i Makedonije, nazočio je i gospodin Dražen Melčić, guverner 126 Districta u koji spada Hrvatska. Gospodin Melčić u kratko nam je objasnio da su Lionsi organizacija koja radi za opće dobro, bavi se humanitarnim radom, i imaju svoju zakladu koja služi za pomoć najpotrebnijima. Lionsi su za vrijeme poplave u Gunji donirali 55 tisuća dolara, te tim sredstvima obnovili lokanu školu. Ovo je samo izdvojen primjer, a takvih je mnogo – rekao nam je gospodin Melčić.

Imali smo izuzetnu čast razgovarati sa internacionalnim predsjednikom Lionsa gosp. Jitsuhiro Yamadom koji je oduševljen ljepotama Hrvatske i ljubaznošću stanovništva. Objasnio nam je da na internacionalnoj razini pomno se prati rad svakog kluba, te da je jako zadovoljan radom Sv. Vlaha i 126-og Districta. Zaželjeli smo gostima lijep i ugodan boravak u Hrvatskoj, a članovima Lions Kluba Sv. Vlaho 25 godina postojanja i nesebičnog humanitarnog rada.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije