Ostanimo u kontaktu

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ HRVATSKOGA JEZIKA

Leonarda Šćulac osvojila prvo mjesto u kategoriji osmih razreda

Objavljeno prije

U Osnovnoj školi Mokošica u Dubrovniku je u srijedu, 13. ožujka, održano 24. županijsko Natjecanje iz hrvatskoga jezika.

Najviše razloga za slavlje ima OŠ don Mihovila Pavlinovića jer je učenica Leonarda Šćulac sa svojom mentoricom Ivonom Martinović osvojila prvo mjesto u kategoriji osmih razreda. U istoj kategoriji dobre rezultate su osvojili i sljedeći učenici: Jakov ŠaravanjaBlanka VolarevićMagdalena ŠimovićKarlo Volarević.

U kategoriji sedmih razreda uspješna je bila Petra Kraljević osvojivši sedmo mjesto sa svojom mentoricom Helenom Bjeliš.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentoricama i želimo im puno uspjeha u budućem radu.

 

GI SINOVI I KĆERI NERETVE

Nakon 11 dana pješačenja Ivo Matičević nadomak Zagreba, prenoćio u Slunju

Objavljeno prije

U utorak 14. siječnja, kao što smo izvijestili, Ivo Matičević je ispred Građanske inicijative Sinovi i kćeri Neretve krenuo na put pješice od Metkovića do Zagreba kako bi skrenuo pozornost javnosti na loše stanje zdravstvene skrbi u dolini Neretve.

Kako redovno obavještava na društevnim mrežama, Matičevićeva jučerašnja ruta je bila Korenica – Slunj gdje je i noćio. Kako naglašava u svojim objavama, posebno ga čini ponosnim podrška i pomoć ljudi koje susreće putem, koji mu nudeći smještaj i hranu čine put lakšim i sigurnijim.

Prenosili smo Matičevićev polazak za Zagreb, pogledajte video:

Ivo Matičević krenuo pješke za Zagreb

Ivo Matičević krenuo pješke za Zagreb

Gepostet von Metkovic NEWS am Dienstag, 14. Januar 2020

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije