Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

OBAVIJEST IZ GRADSKOG VODOVODA

Led se polako otapa, provjerite ispravnost svojih brojila za vodu

Objavljeno prije

Vodovod, brojilo za vodu

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga na području grada Metkovića i prigradskih naselja (Prud, Vid, Dubravica, Glušci, Doljani i Krvavac 2) da u petak, 13. siječnja, uslijed odmrzavanja – otapanja leda na vodovodnoj mreži prije i poslije vodomjera kao i na samom vodomjeru došlo je do pojave nekontroliranog gubitka vode. S tim u svezi se mole korisnici vodnih usluga koji posjeduju kućni odnosno poljoprivredni priključak, da isti prekontroliraju. U slučaju velikih gubitaka molimo zatvoriti vodu na ventilu prije sata i zatim obavijestiti distributera vodnih usluga.

Obavijest o nastaloj šteti – nekontroliranom gubitku vode možete prijaviti na mobitel vodoinstalatera, kako slijedi: 099 199 6608, 099 509 3807, 099 654 4108. U slučaju da se ne može ostvariti kontakt nazvati rukovoditelja V. i O. na mobitel 098 495 917, koji će potom obavijestitit navedene vodoinstalatere.

Molimo da se pridržavate navedenih uputa.

Lijep pozdrav,
Direktor Metković d.o.o.
Matko Jerković dipl.ing.građ.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije