Ostanimo u kontaktu

SVEČANA PROSLAVA

Laku noć Metkoviću na Balkanu, dobro jutro Metkoviću u Europskoj uniji

Objavljeno prije

Povodom ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju grad Metković je priredio koncert Gradske glazbe Metković i Mandolinskog orkestra KUD-a Metković koji se večeras održao na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću.

Pred početak koncerta prisutne je pozdravio gradonačelnik Petrov rekavši kako je koncert organiziran u skladu s mogućnostima, te da neće biti vatrometa i slavlja dugo u noć. Za one koji žele slaviti i u ponoć, dodao je, kako je najbolje da to učine doma sa svojim obiteljima, jer je upravo obiteljska zajednica ono za što bi se trebali zalagati u Europskoj uniji, te završio riječima “Laku noć Metkoviću na Balkanu, dobro jutro Metkoviću u Europskoj uniji”.

trg-petrov

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije