Ostanimo u kontaktu

RURALNI TURIZAM

LAG Neretva poziva vas na seminar ‘Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam’

Objavljeno prije

FOTO-SAFARI, Turizam

LAG Neretva poziva na sudjelovanje u seminaru Za razvoj ruralnih krajeva Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam, koji će se održati u hotelu Narona, Metković od 22. do 24. studenog 2017. godine.

O seminaru smo već pisali ovdje, a danas je zadnji dan prijava te se možete prijaviti putem ovog prijavnog obrasca slanjem na mail info@klubselo.hr ili na fax. 01 231 41 84.

Seminar je namijenjen potencijalnim i registriranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na području ruralnog turizma. 

Iznimno je kvalitetan s obzirom na mnogobrojne predavače koji imaju višegodišnje iskustvo u bavljenju ruralnim turizmom ili su stručnjaci u pojedinom području, a program i pozivnicu možete vidjeti na ovim poveznicama:

Poziv na seminar

Program – Za razvoj ruralnog turizma

POGLEDAJTE VIDEO PRILOG

Novosti kod izdavanja propusnica za radnike – ePropusnice

Objavljeno prije

U video prilogu je detaljno pojašnjeno kako poslodavac izdaje propusnicu za radnike. Stare propusnice vrijede do 5. travnja nakon čega ih je potrebno zamjeniti novom e-propusnicom.

Pogledajte video…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije