Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKI PUB KVIZ

‘Labukalarća’ za pola boda bolja od ‘Provokatora’

Objavljeno prije

Na dvadesetdrugom kvizaškom druženju u opuzenskom motelu Delta okupilo se ukupno 19 ekipa, a pobjeda je za pola boda pripala ekipi LABUKALARĆA, koji su dobili turu pića i jumbo pizzu u opuzenskom fast foodu LJILJANA.

Pola boda manje je upisala ekipa PROVOKATORI (jedna pjesma), koji su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE i tura pića od motela DELTA. Trećeplasirana ekipa IMAMO PLAN je dobila poklon paket DVD-ova od opuzenske Gradske knjižnice, dok je četvrtoplasirana ekipa KIKI CLOWN dobila poklon ulaznice od metkovskog kina POBJEDA.

U kategoriji LAKILUZER tura pića je nakon pripetavanja pripala ekipi NAS DVOJE. Sljedeći 23. po redu ovogodišnji Delta kviz na rasporedu je u petak 17. svibnja s početkom u 20:30 sati.

Izvor: Neretvanski pub kviz

SUSJEDSTVO

Potvrđen prvi slučaj zaraze koronavirusom u Čapljini

Objavljeno prije

Prvi slučaj zaraze koronavirusom, nakon Mostara, Konjica, Jablanice i Čitluka, zabilježen je kod jedne osobe i u Čapljini.

U subotu u poslijepodnevnim satima u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na Covid-19 je ukupno testiran 51 uzorak, od kojih je jedan rezultat pokazao da i u Čapljini ima pozitivnih na koronavirus.

Ovu informaciju Čapljinskom portalu potvrdili su iz Stožera civilne zaštite HNŽ.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije