Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HUMANITARNA RAŠTIKIJADA

Kuva se posebna raštika za pomoć stradalome Pavu

Objavljeno prije

 

rastikijada-torcida

Sveznalica 7400xXpx

Kao što smo već najavili, Ivica Brnas Fudo u suradnji s Udrugom mladih iz Vida organizira 2. Dane raštike i suvog mesa u Vidu. 25. siječnja s početkom u 12 sati počinje druga Raštikijada, koja je prošle godine utkala dobar put prema tradicionalnom događaju. No, ove godine će se pored natjecateljskog kuhanja, kuhati i posebna raštika od strane mladih iz Vida, te će se prodavati u humanitarne svrhe. Prikupljeni prihod namijenjen je za teško stradalog Pava Hađija iz Dubrovnika.

Humanitarnu akciju organiziraju u suradnji sa Torcidom Metković, te se na taj način i Vid želi pridružiti pomoći za mladića koji je digao na noge cijelu Hrvatsku. Ovim putem pozivaju sve mještane, sve ljude dobre volje iz okolnih mjesta, te sve željne dobre zabave da dođu i pridruže se zajedničkim snagama cijele zemlje da se pomogne stradalome Pavu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

svizapavla

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije