Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Kuli Norinskoj i Zažablju odobren projekt za Promociju zdravlja i prevenciju bolesti vrijedan 419 tisuća kuna

Objavljeno prije

Općini Kula Norinska u partnerstvu s Općinom Zažablje odobren je projekt Promocija zdravlja i prevencija bolesti u općinama Kula Norinska i Zažablje, raspisan od strane Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020., vrijedan 419.090,00 kuna bespovratnih sredstava.

Kroz period od 12 mjeseci projekt ima za cilj edukaciju stanovništva između 10-19 godina te onih starijih od 50 godina kroz razne radionice i organizirane sportske aktivnosti, s naglaskom na stjecanje navika zdravog ponašanja, pravilne prehrane i vježbanja te podizanje svijesti o važnosti prevencije bolesti krvožilnog sustava. Sama tema potiče socijalizaciju i druženje sudionika te uključivanje u zajednicu.

Stručni zdravstveni djelatnici održat će predavanja i radionice polaznicima na teme: Prevencija bolesti krvožilnog sustava; Štetnosti pušenja i alkohola; Prevencija ovisnosti o pušenju i alkoholu; Važnosti zdrave prehrane i Važnosti fizičke aktivnosti. Za vođenje organiziranih rekreacijskih vježbi angažirat će se voditelj sportskih aktivnosti. Rekreativne aktivnosti će uključivati organizirane pješačke ture za osobe 50+, aerobik i organizirano igranje nogometa ili odbojke za mlađe sudionike.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

EU socijalni fond – Učinkoviti ljudski potencijali

UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Dana Svaguša nova predsjednica SDP-a Metković, Rade Nikoletić potpredsjednik

Objavljeno prije

Foto: Facebook

Nakon provedenih izbora na općinskim, gradskim i županijskim razinama SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije za predsjednicu Gradske organizacije SDP-a Metković izabrana je Dana Svaguša, a za potpredsjednika Rade Nikoletić.

Izabrana su ostala tijela gradske i županijske razine pa je tako Dana Svaguša izabrana za članicu županijskog odbora, a Krešimir Kuran za člana predsjedništva SDP-a DNŽ. Za predsjednika SDP-a DNŽ izabran je gradonačelnik Ploča, Mišo Krstičević.

Novoj predsjednici SDP-a Metković želimo puno uspjeha u organizaciji rada gradske organizacije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GO SDP Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije