Ostanimo u kontaktu

EUROPSKI SOCIJALNI FOND

Kuli Norinskoj i Zažablju odobren projekt za Promociju zdravlja i prevenciju bolesti vrijedan 419 tisuća kuna

Objavljeno prije

Općini Kula Norinska u partnerstvu s Općinom Zažablje odobren je projekt Promocija zdravlja i prevencija bolesti u općinama Kula Norinska i Zažablje, raspisan od strane Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020., vrijedan 419.090,00 kuna bespovratnih sredstava.

Kroz period od 12 mjeseci projekt ima za cilj edukaciju stanovništva između 10-19 godina te onih starijih od 50 godina kroz razne radionice i organizirane sportske aktivnosti, s naglaskom na stjecanje navika zdravog ponašanja, pravilne prehrane i vježbanja te podizanje svijesti o važnosti prevencije bolesti krvožilnog sustava. Sama tema potiče socijalizaciju i druženje sudionika te uključivanje u zajednicu.

Stručni zdravstveni djelatnici održat će predavanja i radionice polaznicima na teme: Prevencija bolesti krvožilnog sustava; Štetnosti pušenja i alkohola; Prevencija ovisnosti o pušenju i alkoholu; Važnosti zdrave prehrane i Važnosti fizičke aktivnosti. Za vođenje organiziranih rekreacijskih vježbi angažirat će se voditelj sportskih aktivnosti. Rekreativne aktivnosti će uključivati organizirane pješačke ture za osobe 50+, aerobik i organizirano igranje nogometa ili odbojke za mlađe sudionike.

EU socijalni fond – Učinkoviti ljudski potencijali

VELIKA AKCIJA POLICIJE

Tvrtka Frigo Bonsai nije na bilo koji način povezana sa zapljenom droge u njezinom skladištu

Objavljeno prije

Metković, 8. ožujka 2020. – Tvrtka Frigo Bonsai iz Metkovića nije niti na koji način vezana uz zapljenu 73 kilograma kokaina u njezinom skladištu, zaključak je i današnje konferencije za medije Policijske uprave Dubrovačko neretvanske.

– Tvrtka Frigo Bonsai i njezina direktorica Katarina Taslak nisu na bilo koji način povezani s akcijom zapljene 73 kilograma kokaina u skladištu. Kao što je već poznato, tvrtka Frigo Bonsai registrirana je za uvoz, izvoz, otkup i promet voćem i povrćem i nažalost, njezino skladište zlouporabljeno je u svrhu kriminalnih radnji. To je danas potvrdila i konferencija za medije Policijske uprave Dubrovačke neretvanske. Frigo Bonsai je tvrtka koja besprijekorno uspješno posluje dugi niz godina i nažalost, neprovjerenim medijskim napisima koje smo imali prilike čitati nanesena je velika reputacijska šteta i ugroženo je daljnje poslovanje. Moj klijent tako snosi teške posljedice zbog nesretnog spleta okolnosti i neobjektivnog izvještavanja, iako sam nema nikakvu odgovornost u cijelom slučaju. Zbog svega navedenog postoji mogućnost da ćemo poduzeti daljnje korake u svrhu pravne zaštite, – izjavila je odvjetnica Sanja Mišević u ime tvrtke Frigo Bonsai.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije