Ostanimo u kontaktu

DRUGI KRUG LOKALNIH IZBORA 2021.

KULA NORINSKA Krstičević pozvao sumještane da u nedjelju podrže župana Nikolu Dobroslavića

Objavljeno prije

Načelnik Općine Kula Norinska Nikola Krstičević pozvao je svoje sumještane da u nedjelju u drugom krugu lokalnih izbora izađu na izbore i podrže Nikolu Dobroslavića za župana Dubrovačko-neretvanske županije.

Dragi prijatelji, Još jednom vam se želim zahvaliti na vašoj potpori u prvom krugu lokalnih izbora gdje ste me izabrali za načelnika naše Općine te smo osvojili i apsolutnu većinu u Općinskom vijeću.

Pred nama je u nedjelju jednako važan izbor za župana, jer bez suradnje sa županijskom razinom vlasti nema ni realizacije važnih i kvalitetnih projekata naše općine.
Kroz protekle četiri godine zajednički smo ostvarili izvrsne rezultate, a župan Nikola Dobroslavić nam je pomogao sufinancirati:

  • Izgradnju trga i dječjeg igrališta u Krvavcu
  • Sanaciju mjesnog doma i izgradnju dječjeg igrališta u Podrujnici
  • Sanaciju oborinske odvodnje na dijelu naselja Krvavac
  • Izgradnju parkinga pored OŠ Kula Norinska
  • Izgradnju priključka vodoopskrbne mreže poslovne zone Nova Sela
  • Izgradnju vodoopskrbnog sustava Borovci – Nova Sela
  • Nasipanje i uređenje poljskih puteva
  • Osvjetljavanje, sanaciju nogometnog travnjaka i ugradnju sistema za navodnjavanje, uređenje svlačionica, te izgradnju ograde tribina igrališta NK Maestral
  • Pomoć za ogrjev korisnicima zajamčene minimalne naknade
  • Rad svih udruga sa područja naše općine

Također smo potpisali Sporazum o partnerstvu kojim započinje uspostava interpretacijsko-edukacijsko-istraživačkog centra zaštićenih prirodnih vrijednosti doline Neretve, vrijednog 32 milijuna kuna koji uključuje rekonstrukciju i uređenje zgrade Društvenog doma u Novim Selima.

I ono što je najvažnije, odabran je izvođač radova za izgradnju Vatrogasnog doma Kula Norinska vrijednog preko 7 milijuna kn, koji će se financirati kroz EU projekt prekogranične suradnje s Italijom – FIRESPILL.
Izađimo stoga na izbore u nedjelju 30. svibnja kada slavimo Dan državnosti, te zaokružimo 1 za našeg župana Nikolu Dobroslavića, koji je jedini jamac da ćemo sve naše planirane projekte zaista i ostvariti!

 

KOMIN PRVAK NERETVE

Gusari Komin imaju novu pobjedničku himnu

Objavljeno prije

Udruga lađara Gusari Komin ima novu pobjedničku himnu.

Tekst za pjesmu napisao je Željko Vlahović, glazbu uz Željka Vlahovića potpisuje Domagoj Dominiković, a aranžman, uz također Vlahovića i Jašar Murtezani.

Izvođač je Romeo Krželj Rocky, dok refren pjevaju Željko Vlahović, Domagoj Dominiković i Jašar Murtezan

Video produkcija potpisuje Mateo Vlatković, Studio Idearium.

Donosimo video spot.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije