Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNI KONCERT

KUD ‘Metković’ i Ustanova za kulturu i sport pozivaju na koncert Ansambla ‘Harmonija disonance’ i Pjevačke skupine KUD-a ‘Metković’

Objavljeno prije

Ansambl Harmonija disonance

Kulturno-umjetničko društvo ‘Metković’Ustanova za kulturu i sport Metković pozivaju vas na Koncert – Javno snimanje TV filma o radu ansambla ‘HARMONIJA DISONANCE’, na kojem sudjeluju Ansambl ‘Harmonija disonance’ i Pjevačka skupina KUD-a ‘Metković’.

Koncert, pod pokroviteljstvom Grada Metkovića, održat će se u dvorani Gradskog kulturnog središta, u subotu 27. listopada s početkom u 19:30 sati.

Ulaznice se mogu kupiti već u utorak, 23. listopada u GKS-u, po cijeni od 20 kuna. Prihod od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe za Mariju Dominiković i Manuelu Čuturu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije