Ostanimo u kontaktu

PARLAMENTARNI IZBORI

Krešimir Kuran deveti na listi Restart koalicije u X. izbornoj jedinici

Objavljeno prije

Poznata je lista Restart kolacije za 10. izbornu jedinicu, na devetom mjestu se nalazi Metkovac Krešimir Kuran, inače predsjednik ŽO SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Nositelj liste je Arsen Bauk, a za njim slijede Katica Glamuzina, Branko Grčić, Ivana Marković, Kuzma Tomašić, Katarina Gugić, Krešo Kuran, Gordana Muhić, Goran Kotur, Sanja Ćurin, Jadran Barač i Eleonora Mandić, te po jedno mjesto pripada koalicijskim članovi HSS-a i HSU-a.

Tim povodom Krešimir Kuran je izjavio:

– Zahvalio bih se Županijskoj organizaciji kao i svim gradskim i općinskim organizacijama SDP-a iz Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije koje su me podržale kao kandidata za Hrvatski Sabor u X. izbornoj jedinici.

Mnogo je problema koji tište našu Izbornu jedinicu, Županiju i Dolinu Neretve: nebriga za poljoprivredu, slaba prometna povezanost, nedostatak investicija u gospodarstvu, nedovoljno ulaganje u obrazovni sustav, loše stanje u zdravstvu, iseljavanje, nezaposlenost, nestručno kadroviranje, korupcija…

Stoga, Restart koaliciju očekuje puno posla i donošenje mnogih reformi kako bi se promijenili negativni trendovi koji prevladavaju u našem društvu i gospodarstvu.

Ukoliko dobijem povjerenje, bit ću glas građana koji smatraju da Dolina Neretve može bolje i drugačije, građana koji žele otvorenu, progresivnu i ekonomski razvijenu Dolinu Neretve, – rekao je Kuran.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Jadranska ulica u utorak ujutro nakratko bez el. energije

Objavljeno prije

Obavještavaju se potrošači električne energije da zbog rekonstrukcije na mreži u GTS 10(20)/0,4 kV Metković 48, u utorak ujutro od 8 do 9 sati bez električne energije bit će potrošači u Jadranskoj ulici

NAPOMENA: U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije