Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

UDRUGA OTAC ANTE GABRIĆ

Kreativna radionica povodom Međunarodnoga dana žena

Objavljeno prije

Kreativnu radionicu povodom Međunarodnoga dana žena, djelatnici i korisnici Udruge Otac Ante Gabrić su održali zajedno s korisnicima i osobljem Doma za starije osobe i rehabilitaciju Metković. Radost zbog zajedničkog druženja  bila je prisutna kod svih sudionika pa su uz razgovor i veselo druženje vrijedno izradili papirnato cvijeće koje će krasiti prostorije Doma i Udruge.

Dom za starije osobe i rehabilitaciju Metković partner je Udruzi Otac Ante Gabrić u projektu Organizirane dnevne aktivnosti za starije osobe, koji sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije