Ostanimo u kontaktu

UDRUGA OTAC ANTE GABRIĆ

Kreativna radionica povodom Međunarodnoga dana žena

Objavljeno prije

Kreativnu radionicu povodom Međunarodnoga dana žena, djelatnici i korisnici Udruge Otac Ante Gabrić su održali zajedno s korisnicima i osobljem Doma za starije osobe i rehabilitaciju Metković. Radost zbog zajedničkog druženja  bila je prisutna kod svih sudionika pa su uz razgovor i veselo druženje vrijedno izradili papirnato cvijeće koje će krasiti prostorije Doma i Udruge.

Dom za starije osobe i rehabilitaciju Metković partner je Udruzi Otac Ante Gabrić u projektu Organizirane dnevne aktivnosti za starije osobe, koji sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Svi jučer uzeti uzorci su negativni.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao, te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je i dalje ukupno 5 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije