Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

Krajobraz i biološka raznolikost delte Neretve

Objavljeno prije

DSC_0013

U Gradskoj knjižnici Metković postavljena je stalna izložba fotografija pod nazivom Krajobraz i biološka raznolikost delte Neretve.

Izložba je dio većeg opusa koji se, u organizaciji Udruge Divina Natura i Hrvatskih voda, po prvi puta mogao vidjeti u Gradskom kulturnom središtu Metković. Kako su fotografije edukativnog karaktera, što je ujedno i funkcija Gradske knjižnice, darovane su da budu stalno izložene.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Osim Metkovića, fotografije su u organizaciji spomenutih već bile izlagane i u Zagrebu, Splitu i Lokrumu.

DSC_0009 DSC_0006

PUČKO CRKVENO PJEVANJE

Predstavljeno prvo multimedijalno izdanje u Neretvanskoj dolini o glagoljaškom pjevanju

Objavljeno prije

U crkvi Gospe od zdravlja na Vlaci u subotu je predstavljeno prvo multimedijalno izdanje u Neretvanskoj dolini o glagoljaškom pjevanju Slivno Ravno glagoljaško pučko crkveno pjevanje u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji.

Prisutnima se prvi obratio načelnik općine Slivno Smiljan Mustapić te riječ prepustio Žaklini Marević koja se prisutnima obratila u ime župana dubrovačko-neretvanskog Nikole Dobroslavića. Nastupili su pučki crkveni pjevači župe Slivno Ravno, nakon kojih su o samom izdanju i kako je ono nastalo govorili urednik i koautora dr. sc. Dragan Nimac (HKU Pjevana baština) te mr. sc. Vatroslav Vugdelija, ravnatelj CZSS Metković.

Riječi zahvale uputio je i don Mario Mihanović, župnik župe Slivno Ravno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako može proći proslava a da načelnik Mustapić ne zahvali svojim pobjednicama na ženskom Maratonu lađa, ženskoj lađarskoj ekipi Donjanke iz općine Slivno. Tako je bilo i ovoga puta, darovao ih je velikom slikom s motivom neretvanske lađe, na što su i cure uzvratile poklonom, uramljenom fotografijom postave za načelnikov ured, nakon čega je upriličeno i zajedničko slikanje.

Sve smo prenosili uživo, pogledajte video-prilog.

Predstavljanje je održano u organizaciji Župe Slivno Ravno, Općine Slivno i HKU Pjevana baština.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije