Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

USTANOVA ZA KULTURU I SPORT METKOVIĆ

Korištenje teniskih terena je i dalje besplatno, ali zbog devastacije ubuduće pod ključem

Objavljeno prije

Zbog učestale devastacije i vandalizma nad sportskom imovinom Grada Metkovića, a kojom upravlja Ustanova za kulturu i sport Metković, dana 17. veljače donesena je Odluka o stavljanju pod nadzor teniskih terena, odnosno zaključavanju istih.

Ustanova za kulturu i sport Metković Odluku je donijela zbog velikoga broja neodgovornih korisnika koji kontinuirano odlažu otpad na neprimjeren način i na neprimjerena mjesta, uništavaju mreže i klupe za sjedenje, ulaze na teniske terene s motorima i biciklima, na odgovarajući i propisan način ne čiste izmet njihovih kućnih ljubimaca itd. Zbog takve dugogodišnje eksploatacije teniskih terena (koji se svim sugrađanima ustupljuju potpuno besplatno)  nužna je njihova obnova, ali i kontrolirano korištenje!

Sveznalica 7400xXpx

Na području Grada Metkovića djeluje jedna teniska škola – Teniski klub Metković, udruga registrirana u svim tijelima RH te Udruga članica Športske zajednice Grada Metkovića, kojoj su kao takvoj dodijeljeni termini za sve aktivnosti na teniskim terenima. Svi ostali zainteresirani sugrađani i dalje će moći koristiti teniske terene, ali, kako je istaknuto – uz kontrolu korištenja! Naime, važno je napomenuti kako zaključavanje teniskih terena, ne znači i zabranu korištenja istih! Baš kao i dosada, korištenje teniskih terena za sve zainteresirane bit će besplatno, ali uz preuzimanje ključeva u Gradskoj sportskoj dvorani, koji se nakon korištenja terena vraćaju! Informacije o tome gdje i kako se mogu preuzeti ključevi, oglašene su i na tablama postavljenima na vratima teniskih terena.

Želimo naglasiti i kako je na dijelu sportskih objekata kojima upravlja Ustanova za kulturu i sport Metković postavljen videonadzor, a u tijeku je postavljanje istoga i na teniske terene. U skladu s tim, ubuduće ćemo, u slučaju eventualne devastacije naše imovine, a u suradnji s policijom, napraviti sve da se počinitelji otkriju te kazne.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ipak, želimo još jednom apelirati na sve građane da zajedničkim snagama skrbimo o javnoj imovini, koja nam je svima ustupljena na korištenje. Na taj način zajednički i doprinosimo poboljšanju kvalitete treniranja sportaša starijih i mlađih uzrasta metkovskih klubova, što će, sigurni smo, rezultirati brojnim sportskim odličjima!

Ustanova za kulturu i sport Metković

UPALJENA DRUGA ADVENTSKA SVIJEĆA

Na Trgu kralja Tomislava upaljena svijeća mira

Objavljeno prije

Druga je nedjelja Došašća. Na Trgu kralja Tomislava upaljena je druga adventska svijeća, svijeća koja simbolizira mir.

Kako smo prethodno bili podijelili, glazbeno-recitatorski program koji se trebao održati povodom paljenja druge adventske svijeće je otkazan zbog lošeg vremena.

Sveznalica 7400xXpx

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije