Ostanimo u kontaktu

TRAŽITE POSAO

Konzum u Kuparima traži 49 radnika

Objavljeno prije

Konzum

Poslodavac KONZUM, trgovina na veliko i malo d.d., u Kuparima traži 49 radnika za rad u novo otvorenom trgovačkom centru. Vrsta zaposlenja je: na određeno, novootvoreni poslovi, a radno vrijeme: puno radno vrijeme.

Način rada je u dvije smjene, rad vikendom i praznikom. Smještaj je zajednički, a naknada za prijevoz u cijelosti. Radno iskustvo nije potrebno, a razina obrazovanja 3-godišnja i 4-godišnja srednja škola. Kontakt e-mail: posao@konzum.hr.

Natječaj vrijedi do: 7. kolovoza 2015. 

Traže se:

  • PRODAVAČI
  • PRODAVAČI MESA
  • PRODAVAČI RIBE
  • PRODAVAČI GOTOVIH JELA

Mjesto rada: KUPARI, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Životopise i zamolbe s potpunim kontakt podacima poslati na:

  • e-mail adresu: posao@konzum.hr – molimo kandidate ukoliko se prijavljuju mailom, da obavezno u naslovu (subject) maila navedu željeno mjesto rada i radno mjesto npr. “Kupari-prodavač”;
  • ili poštom na: Konzum Akademija, Turinina 11, 10000 Zagreb uz napomenu “Za natječaj-Kupari”

PROBLEM VRŠNJAČKOG NASILJA U ŠKOLAMA

Srednja škola Metković obilježila Dan ružičastih majica

Objavljeno prije

Posljednje srijede u veljači Srednja škola Metković obilježava Dan ružičastih majica kojim se na simboličan način želi skrenuti pozornost na problem sve učestalijega vršnjačkog nasilja u školama.

Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja, Dan ružičastih majica, ime je dobio po inicijativi koju je 2007. pokrenula grupa aktivista u Kanadi nakon što je jedan učenik zlostavljan od svojih kolega zato što je u školu došao odjeven u ružičastoj majici kao znak podrške teško bolesnoj majci. Inicijativom školskih kolega je na konstruktivan i inteligentan način riješeno sustavno zlostavljanje dječaka. Ružičaste majice, koje su solidarno s dječakom nosili i njegovi školski kolege, postale su prepoznatljivi simbol inicijative.

U sklopu nastave iz Ljudskih prava učenici trećeg razreda smjera upravni referent pisali su poruke koje promiču toleranciju, prihvaćanje i uvažavanje bogatstva različitosti, nultu stopu tolerancije na nasilje.

#nasiljeprestajeovdje

Poruke naših srednjoškolaca možete vidjeti u fotogaleriji

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije