Ostanimo u kontaktu

TRAŽITE POSAO

Konzum u Kuparima traži 49 radnika

Objavljeno prije

Konzum

Poslodavac KONZUM, trgovina na veliko i malo d.d., u Kuparima traži 49 radnika za rad u novo otvorenom trgovačkom centru. Vrsta zaposlenja je: na određeno, novootvoreni poslovi, a radno vrijeme: puno radno vrijeme.

Način rada je u dvije smjene, rad vikendom i praznikom. Smještaj je zajednički, a naknada za prijevoz u cijelosti. Radno iskustvo nije potrebno, a razina obrazovanja 3-godišnja i 4-godišnja srednja škola. Kontakt e-mail: posao@konzum.hr.

Natječaj vrijedi do: 7. kolovoza 2015. 

Traže se:

  • PRODAVAČI
  • PRODAVAČI MESA
  • PRODAVAČI RIBE
  • PRODAVAČI GOTOVIH JELA

Mjesto rada: KUPARI, DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Životopise i zamolbe s potpunim kontakt podacima poslati na:

  • e-mail adresu: posao@konzum.hr – molimo kandidate ukoliko se prijavljuju mailom, da obavezno u naslovu (subject) maila navedu željeno mjesto rada i radno mjesto npr. “Kupari-prodavač”;
  • ili poštom na: Konzum Akademija, Turinina 11, 10000 Zagreb uz napomenu “Za natječaj-Kupari”

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Tri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena u protekla 24 sata

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučajeva zaraze koronavirusom. Radi se dvije osobe iz Dubrovnika i jednoj osobi koja nema prebivalište na području naše županije.

Ukupno je zaražena jedna muška i dvije ženske osobe, a za jednu osobu je utvrđena epidemiološka veza.

Izliječene su 52 osobe: 17 iz Dubrovnika, 11 iz Metkovića, devet iz Župe dubrovačke, šest iz Ploča, pet iz Konavala, dvije iz Opuzena, jedna iz Slivnog i jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 49 osoba pozitivna na koronavirus. Sedam bolesnika zahtijeva intenzivnu skrb, jedan bolesnik je na respiratoru – neinvazivna ventilacija, a šest je na invanzivnoj ventilaciji.

U posljednja 24 sata obrađeno je 35 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 23 495 uzoraka.

U samoizolaciji su 652 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je jedno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 99 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije