Ostanimo u kontaktu

KONOBARI SREDNJE ŠKOLE METKOVIĆ NASTAVLJAJU S ODLIČNIM REZULTATIMA

Goran Marković pod mentorstvom Rade Nikoletića osvojio drugo mjesto na međunarodnom natjecanju barmena

Objavljeno prije

Učenik Srednje škole Metković, smjer Ugostiteljstvo, Goran Marković osvojio je drugo mjesto u kategoriji long drink (cocktail) na međunarodnom natjecanju barmena.

Konobari SŠ Metković su i danas ostvarili super rezultate. Natjecali smo se u dvije kategorije classic aperitiv cocktail i long drink cocktail.

U aperitivnom koktelu Ante Perleta je osvojio 4. mjesto iako je nastupio sa visokom temperaturom a ujedno je bio i najmlađi natjecatelj.

Ovo je zaista zavidan uspjeh naših konobara i njihovog mentora Rade Nikoletića, kad se uzme u obzir da su nastupala 23 natjecatelja iz Čilea, Crne Gore, Makedonije Slovenije te iz raznih dijelova Hrvatske do 22 god.

– Ovo je još jedan dokaz da naša škola spada u sam vrh ovog elitnog natjecanja, – kratko je prokomentirao uspjeh prof. Nikoletić.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Imamo 3 izliječene osobe iz Dubrovnika. Ukupno je hospitalizirano 5 osoba u OB Dubrovnik. Od početka pandemije na analizu je poslano 4613 uzoraka.

U samoizolaciji se nalazi 147 osoba, a u posljednja 24 sata utvrđeno je jedno kršenje mjere samoizlacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 40 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije