Ostanimo u kontaktu

METKOVSKO LJETO

Koncertom Tereze Gabrić završilo Metkovsko ljeto 2015

Objavljeno prije

Koncert Tereze Gabrić

Koncertom Tereze Gabrić Toplim obalama moga grada, vokalne solistice i članice zbora HRT-a, završilo je ovogodišnje Metkovsko ljeto. Koncert je otvorio, a ujedno Metkovsko ljeto zatvorio gospodin Milan Kapović, ravnatelj Ustanove za kulturu i sport Grada Metkovića. Kapović je najzaslužnija osoba za formu i sadržaj ljetnih kulturnih događanja u Metkoviću zajedničkog imena Metkovsko ljeto. Ovogodišnje je bilo sadržajno i kvalitetno. Teško je ostvariti ovoliki, sadržajno vrlo zahtjevan program, sa skromnim sredstvima. Ali izgleda da to Kapoviću uspijeva.

Vratimo se našoj Terezi i njenom osebujnom glasu, kojeg svojim Metkovcima dariva svake godine. Simpatična je priča o jutrošnjem razgovoru, na kojem je spomenut nastup Tereze, uz brzu reakciju ostalih za stolom: “Zar Metkovsko ljeto već završava“ spontano su reagiralo sugovornici. Kao da se podrazumijeva da je Terezin koncert dolazi kao šlag na tortu i zadnje događanje ove ljetne kulturne manifestacije.

Tereza Gabrić je prekrasno pjevala i svirala na klavijaturama, posjetitelji večerašnjeg koncerta su se lijepo proveli u prekrasnom ambijentu Verajina guvna  i toplom pogledu na Terezine obale grada Metkovića.

Metkovsko ljeto 2015 je iza nas, organizatorima čestitamo i veselimo se Metkovskom ljetu 2016. Pogledajte foto galeriju:

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije