Ostanimo u kontaktu

TRG DR. FRANJE TUĐMANA

Koncert Miroslava Škore povodom Dana Grada Metkovića

Objavljeno prije

Miroslav Škoro

Grad Metković i Turistička zajednica Grada Metkovića povodom Dana Grada Metkovića organiziraju veliki koncert Miroslava Škore, koji će se održati na Trgu dr. Franje Tuđmana, u Sportskoj ulici, u utorak, 18. srpnja 2017. s početkom u 21 sat.

OBAVIJEST O ZATVARANJU PROMETA

Tim povodom obavještavaju se građani Grada Metkovića da će 18. srpnja 2017. godine biti onemogućeno prometovanje motornim vozilima u vremenu od 14,00 sati do 2,00 sata narednog dana u Sportskoj ulici i na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Također, komunalni redari Grada Metkovića mole vlasnike motornih vozila da u navedeno vrijeme ne ostavljaju i parkiraju svoja vozila u navedenim ulicama, te za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije, kao i korištenje obilaznih pravaca.

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije