Ostanimo u kontaktu

METKOVSKO LJETO

Koncert Klape Cambi na Ljetnoj sceni GKS-a

Objavljeno prije

Na Ljetnoj sceni GKS-a u četvrtak, 8. srpnja s početkom u 21 sat koncert će održati Klapa Cambi.

Klapa Cambi osnovana je 1986. godine i od tada djeluje u sastavu KUD-a “Cambi” iz Kaštel Kambelovca. Jedna je od najpoznatijih i najboljih dalmatinskih klapa te je tijekom 35 godina svoga djelovanja osvojila niz nagrada i priznanja.

Organizator koncerta je Ustanova za kulturu i sport Metković, a održava se u sklopu programa Metkovskoga ljeta. Ulaz je slobodan.

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije