Ostanimo u kontaktu

BOŽIĆ U NERETVI

Hari Rončević održao koncert u prekrasnom ambijentu Gradskog parka u Metkoviću

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Večeras je u sklopu manifestacije Božić u Neretvi u Gradskom parku nastupio Hari Rončević.

U ugodnoj atmosferi i pred mnogobrojnom publikom koja je uživala u proslavljenim hitovima i ukusnim delicijama s božićnih kućica, Metkovcima se predstavio splitski glazbenik, ‘getanin’ Hari Rončević.

Koncert je protekao u ugodnom božićnom ozračju, a kako je sve izgledalo pogledajte u foto-galeriji koju smo za vas pripremili.

HVALEVRIJEDNA HUMANITARNA AKCIJA

Društvo prijatelja Hajduka Metković povodom Uskrsa sprovelo akciju ‘Nitko ne smije biti gladan!‘ #humanitarnaDPH

Objavljeno prije

Koko smo bili i najavili Društvo prijatelja Hajduka Metković povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa sprovelo je humanitarnu akciju ‘Nitko ne smije biti gladan!‘.

Iz Društva ističu kako je akcija uspjela, a ovom prilikom su se zahvalili svima koji su na bilo koji način sudjelovali. Prenosimo njihovu objavu:

Šest dana upornosti i truda… Šest dana dobrih djela… Šest dana solidarnosti s “najmanjima” i najpotrebitijima u našem gradu!

U ovih šest dana pokazali smo najprije sebi, a nadamo se i svima vama, da u našem gradu više ne smije postojati situacija da se netko tko je u istinskoj potrebi nema kome obratiti za pomoć.

Zahvaljujući vašim pozivima i porukama, zahvaljujući vašim donacijama u ovim teškim vremenima, 30 obitelji iz našeg grada i komuna u Borovcima dobili su pakete pomoći s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Hvala vam dragi prijatelji na vašoj želji koja je urodila ovom divnom humanitarnom akcijom. Hvala vam svima zajedno, a i svima pojedinačno. Možda su vama donacije bile male, ali vjerujte, velike su onima koji su ih primili.

Ovo nije kraj, ovo je tek početak. Na vas misle dica ovoga grada!

Sretan Uskrs uz hajdučki pozdrav,
Društvo prijatelja Hajduka Metković #humanitarnaDPH

*posebna zahvala farmi “Galov”, Henkel Croatia i pekarstvu “Metkovka”

#humanitarnaDPH

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije