Ostanimo u kontaktu

DRUGI KRUG LOKALNIH IZBORA 2021.

Konavljani uz župana Nikolu Dobroslavića

Objavljeno prije

Izgradnja škole u Cavtatu je prioritetni projekt, a početak radova možemo očekivati već u ovoj godini – istaknuo je danas Nikola Dobroslavić kandidat za župana HDZ-a i partnera uz kojeg su u Čilipima bili i kandidat za zamjenika Joško Cebalo te saborski zastupnik Branko Bačić. Novu osnovnu školu u Cavtatu Dubrovačko-neretvanske županija realizirat će u suradnji s općinom Konavle i resornim Ministarstvom.

Tijekom posjeta Konavlima bilo je riječi o novom Zakonu o komasaciji koji će upravo Konavoskom polju, kao pilot području, prvom otvoriti mogućnost primjene. Inače, kako je istaknuto u Konavlima, Županija u planovima nosi i melioraciju i navodnjavanje Konavoskog polja.

Brza cesta Dubrovnik (Osojnik) – Zračna luka u Čilipima je među prioritetnim prometnim projektima Dubrovačko-neretvanske županije. U tijeku je izrada studije utjecaja na okoliš i čeka se pozitivno rješenje Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, slijede idejno rješenje i lokacijska dozvola, a potom glavni projekt i građevinska dozvola.

Kandidat koalicije HDZ-HSS-HSLS-HSU-HS za župana Nikola Dobroslavić čestitao je načelniku Božu Lasiću i konavoskom HDZ-u na izbornoj pobjedi u prvom krugu i najavio nastavak suradnje županije i općine na zacrtanim projektima kao što su izgradnja luke nautičkog turizma u Cavtatu, rekonstrukcija ceste Dubravka-Bani te sanacija i izgradnja nogostupa županijske ceste kroz Čilipe.

PRIJENOS UŽIVO

Konstituirajuća sjednica Županijske skupštine Dubrovačko – neretvanske županij

Objavljeno prije

Danas točno u podne na rasporedu je Konstituirajuća sjednica Županijske skupštine Dubrovačko – neretvanske županije.

Sjednicu možete pratiti putem navedenog linka, odnosno u video prilogu koji se nalazi u sklopu ove objave od 12 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije