Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HRVATSKA VOLONTIRA

‘KOLO SREĆE RADOST POKREĆE’ aktivnosti u Volonterskom centru Dobra

Objavljeno prije

volonteri

U utorak, 23. svibnja 2017., u prostorijama Volonterskog centra Dobra započinju volonterske aktivnosti u okviru manifestacije Hrvatska volontira (više informacija na poveznici http://www.hrvatska.volontira.vcz.hr/).

Udruga DOBRA sudjeluje u ovoj manifestaciji već nekoliko godina te je i ovaj put za volontere pripremila zanimljivu aktivnost izrade društvene igre „kolo sreće“ od drvene konstrukcije. Izrađena igra pokloniti će se Domu za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković kako bi starijim osobama pokazali da nisu sami i kako bi im dane u Domu učinili što vedrijim i zabavnijim. Također, ovim aktivnostima želimo uključiti mlade u volontiranje  i tako biti dionci promocije i razvoja volonterstva u Hrvatskoj.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Radionica će se održavati od 23. do 26. svibnja, u vremenu od 11.00 do 16.00 sati. Pozivamo sve volontere da se pridruže u ovoj zabavnoj i društveno korisnoj radionici i tako postanu dio manifestacije u kojoj sudjeluje više od 50 gradova u Hrvatskoj.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije