Ostanimo u kontaktu

CAFFE BAR SLASTIČARNICA 'DADO'

Kolači i torte po izvornoj talijanskoj recepturi i sastojcima

Objavljeno prije

CAFEE BAR SLASTIČARNICA 'DADO'

U samom centru Metkovića otvorena je Caffe bar slastičarnica Dado. Nekad najomiljenije sastajalište mladih Metkovića, širom je otvorilo vrata, ali ovaj put sa proširenom ponudom. Dado danas nudi izvrstan izbor torti i kolača izrađenih po izvornoj talijanskoj recepturi i originalnim sastojcima. Svi slastičari imaju visoke certifikate, tako da će ovo sigurno postati omiljeno mjesto za sve slatkokusce Metkovića, a i okolice. Na vama je samo otići, jer se to bogatstvo okusa ne da ispričati, već valja kušati.

Sve iz ponude se može i naručiti na tel. 020 684 657 ili mob. 098 674 747. Radno vrijeme je svakim danom od 7 – 22 sata.

Posebna pogodnost za djecu u pratnji roditelja, manji kolači u pola cijene, a uz kavu kolačić po domaćoj recepturi. Od 10. siječnja u Caffe bar slastičarnici Dado  moći će te pronaći i sendviče, sa naglaskom na specijalno pecivo, i uz priloge od tunjevine, sira, pršuta i salame.

Nastavi čitati

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije