PROMETNA NESREĆA

Kod Orašca smrtno stradao 19-godišnjak

Jutros, 4. kolovoza, oko 5:35 sati, na cesti između Orašca i Trstenog dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 19-godišnjak.

Objavljeno 4. kolovoza 2013. u kategorijama: Crna kronika, Dubrovnik, Metković, News, Ploče.

Kod Orašca smrtno stradao 19-godišnjakNakon zaprimljene dojave o slijetanju vozila s ceste D-8, između Orašca i Trstenog, policijski službenici su u provaliji na dubini oko 30-tak metara pronašli automobil marke BMW, dubrovačkih registracijskih oznaka, u kojem nije bilo nikoga. Nakon obavljanja pretrage terena, na udaljenosti od oko 20-tak metara od automobila, pronađeno tijelo smrtno stradalog 19-godišnjaka.

U pretragu terena osim policijskih službenika, interventne jedinice policije i vatrogasaca uključili su se i pripadnici GSS-a.

Očevidom je na mjestu prometne nesreće rukovodila nadležna državna odvjetnica. Slijede daljnji izvidi i dokazne radnje kako bi se utvrdile okolnosti ove teške prometne nesreće.

 

VIJESTI IZ POLICIJE

Pronađene stabljike indijske konoplje

Pronađene stabljike marihuaneU petak, 2. kolovoza, u večernjim satima, prilikom provođenja zasjede u brdu iznad mjesta Momići, Kula Norinska, policijski službenici Postaje granične policije Metković, zatekli su 50-godišnjaka prilikom zalijevanja stabljika indijske konoplje. Obavljenim očevidom utvrđeno da se radi o tri manja nasada s ukupno 22 stabljike indijske konoplje, visine od 100 do 220 cm, a na jednoj od lokacija pronađeno je i 20 gr droge marihuane. Pretragom njegove obiteljske kuće koja se nalazi u blizini nasada,  pronađeno je još 19 gr marihuane.

Istog dana, temeljem naloga suda obavljena je pretraga kuće i okolnog zemljišta, u mjestu Plina Jezero, Ploče, korisnika 32-godišnjaka, kojom prilikom su policijski službenici Policijske postaje Ploče pronašli osam zasađenih stabljika indijske konoplje, visine do oko 75 cm i manju količinu marihuane.

Nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, protiv obojice slijede kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari