Ostanimo u kontaktu

IZVORIŠTE DOLJANI

Koalicija HSU-SDP krenula s prikupljanjem potpisa za održavanje tematske sjednice

Objavljeno prije

Vodocrpilište, Izvorište Doljani

Nakon nedavnih izjava gradonačelnika Čapljine, koje smo i mi jednim dijelom prenijeli, koalicija HSU-SDP formalizirala je zahtjev za održavanjem tematske sjednice Gradskog vijeća, na temu rješavanja problematike oko izvorišta u Doljanima.

Kako su iz koalicije SDP-HSU najavili, do utorka, 27. ožujka, kada se održava VIII. sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića, ponudit će svim vijećnicima dokument kojim se traži održavanje tematske sjednice. Po čl.57 Poslovnika Gradskog vijeća Grada Metkovića, predsjednik Gradskog vijeća je dužan sazvati sjednicu Gradskog vijeća na obrazloženi zahtjev najmanje jedne trećine članova Gradskog vijeća, i to u roku 15 dana od dana primitka zahtjeva. Uvjet je da Zahtjev bude predan u pisanom obliku i potpisan od članova Gradskog vijeća.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Iz koalicije SDP-HSU se nadaju da će svi vijećnici imati u vidu dobrobit Metkovića, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju, i potpisati ovaj zahtjev.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije