Ostanimo u kontaktu

DANI NERETVANSKE KNEŽEVINE

Kneževe postrojbe izvršile napad na Grad Metković

Objavljeno prije

Jutros, u sklopu trodnevne manifestacije koja se odvija u organizaciji Grada Metkovića i Turističke zajednice grada Metkovića Dani neretvanske kneževine, dogodio se simbolični napad na Grad i gradonačelnika Grada Metkovića.

Manifestacija se isprepleće s Maratonom lađa, a ima za cilj stvoriti još jednu turističku ponudu Metkovića, te sačuvati tradicijsku i kulturnu baštinu ovoga kraja.

Kako je to jutros izgledalo u uredima Grada Metkovića i jesu li kneževe postrojbe uspjele u svom naumu, pogledajte iz slijedećih fotografija:

VK NERETVANSKI GUSAR

Župan Dobroslavić sa zamjenicom Marević primio zlatne veslače Nikolu Mijića i Natašu Šustić

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević primio je u utorak članove VK ‘Neretvanski gusar’ Natašu Šustić, državnu prvakinju u disciplini skif za lake seniorke 2016., 2017., 2018., 2019. te Nikolu Mijića, prvaka Hrvatske u skifu u kategoriji mlađih kadeta.

U njihovoj pratnji su bili i predsjednik kluba Vido Jeramaz te tajnik Davor Gnječ.

Župan je ovom prilikom naglasio kako ga veseli vidjeti mlade sportske nade te je pohvalio njihov trud i potrebno odricanje za postizanje ovih velikih uspjeha.

”Sport je pravedan, koliko daš toliko i dobiješ, naročito kada je s druge strane štoperica i vrijeme ti je najveći konkurent”, rekao je župan.

Nikola Mijić je istaknuo kako mu treninzi teže padaju nego same utrke, dok je Nataša pak obrnutog stava. Četverostruka prvakinja Hrvatske je naglasila kako više preferira daljinske utrke.

Oboje će nastaviti aktivno veslati, a zahvalili su Dubrovačko-neretvanskoj županiji na prepoznavanju važnosti njihovih postignutih uspjeha.

Na kraju prijema izmijenjeni su prigodni pokloni, a upriličeno je i zajedničko fotografiranje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije