Ostanimo u kontaktu

DOMJENAK I DRUŽENJE U GALERIJI GKS -a

Klapa Žveljarin poziva na promociju spota za pjesmu ”Komad neba”, koju izvode na Opuzenskom festivalu

Objavljeno prije

Klapa učiteljica Žveljarin - MHJ Opuzen 2016

Klapa Žveljarin održat će u sklopu Metkovskog ljeta promociju spota za pjesmu Komad neba (Nuić-Nuić-Kaleb,Murtezani) koju će izvesti 11. kolovoza 2017. na festivalu Melodije hrvatskog juga Opuzen 2017.

Promocija će se, uz domjenak i druženje, održati u galeriji GKS-a u utorak, 25. srpnja 2017. godine u 21 sat.

Klapa Žveljarin

Klapa je osnovana 2008. godine i sastavljena je od učiteljica OŠ Stjepana Radića iz Metkovića. Tijekom ovih devet godina može se pohvalaiti sa 80-ak nastupa kako u školi tako i u gradu i šire.

Ove godine će peti put nastupati na Opuzenskom festivalu, gdje je do sada dobila tri nagrade: za najboljeg debitanta te za najbolju vokalnu izvedbu, a prošle godine s pjesmom Dolina osvojila je drugu nagradu publike, na što je posebno ponosna.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije