Ostanimo u kontaktu

USUSRET MELODIJAMA HRVATSKOG JUGA

Klapa učiteljica Žveljarin predstavila spot za pjesmu ‘Dolina’

Objavljeno prije

Klapa učiteljica Žveljarin - promocija spota

Foto: Marin Veraja

Klapa učiteljica Žveljarin je sinoć na Verajinu guvnu (dvorište obitelji Barbir) održala promociju svog prvog spota za pjesmu Dolina (Nuić-Nuić-Kaleb, Murtezani), koju će izvesti 12. kolovoza 2016. na festivalu Melodije hrvatskog juga Opuzen 2016. 

Klapa učiteljica Žveljarin je osnovana 2008. godine i sastavljena je od učiteljica OŠ Stjepana Radića iz Metkovića. Tijekom ovih osam godina može se pohvalaiti sa 70-ak nastupa kako u školi tako i u gradu i šire. Ove godine će po četvrti put nastupati na Opuzenskom festivalu, gdje je do sada dobila dvije nagrade (za najboljeg debitanta te za najbolju vokalnu izvedbu).

Valja naglasiti kako je ova Klapa jedina klapa učiteljica u Dalmaciji.

Našim učiteljicama čestitamo na uspješno odrađenoj prvoj video produkciji i želimo im još puno spotova, kao i uspjeha na predstojećem festivalu.

Promocija je održana u sklopu programa Metkovskog ljeta 2016.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije