Ostanimo u kontaktu

DANI OCA ANTE GABRIĆA

Klapa učiteljica Žveljarin poziva na promociju spota za pjesmu ‘Tamo gdje palme cvatu’

Objavljeno prije

Klapa učiteljica Žveljarin - MHJ Opuzen 2016

Klapa učiteljica Žveljarin održat će u sklopu obilježavanja Dana oca Ante Gabrića promociju spota za pjesmu Tamo gdje palme cvatu.

Promocija će se, uz domijenak i druženje, održati u galeriji GKS-a u Metkoviću, u nedjelju 26. veljače 2017. u 19 sati.

Klapa je osnovana 2008. godine i sastavljena je od učiteljica OŠ Stjepana Radića iz Metkovića. Tijekom svojih devet godina može se pohvaliti sa stotinjak nastupa kako u školi i crkvama tako i u gradu i šire.

Nastupale su četiri puta na festivalu Melodije hrvatskog juga i dobile tri nagrade; za najbolje debitante 2012., za najbolju vokalnu izvedbu 2014. i drugu nagradu publike 2016. za pjesmu ‘Dolina’ koju gotovo svakodnevno možete vidjeti na CMC-u.

Također su kroz projekt OŠ Stjepana Radića 2015. godine bili inicijatori i organizatori 100-te obljetnice rođenja oca Ante Gabrića iz čega je i niknulo ovo, sad već tradicionalno, obilježavanje pod nazivom ‘Dani oca ante Gabrića’.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije