Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

PRIPREME ZA NOVE USPJEHE

Klapa Metkovke održala audiciju za nove članice

Objavljeno prije

Večeras je klapa Metkovke u prostorijama GKS-a održala audiciju za nove članice.

Voditeljica klape Aleksandra Lukić-Skelić nam o audiciji kao i o budućim planovima klape kaže: ‘Posebno mi je drago što su na audiciju došle nove tri članice koje su izvrsnih glasovnih sposobnosti.

Nastavljamo rad s profesorom Ivicom Kalebom, pripremamo Božićni repertoar za sada i onda se ponovno pripremamo za festival sljedeće godine, a naravno popratit ćemo u gradu sve ono što budemo mogli do sljedećeg ljeta.’

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KULA NORINSKA

Izvrsno napreduju radovi na izgradnji Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite

Objavljeno prije

U sklopu radnog posjeta općini Kula Norinska župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sa suradnicima obišli su gradilište Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite.

Riječ je o projektu vrijednom nešto više od sedam milijuna kuna koji je financiran sredstvima Europske unije u iznosu od 85 posto, dok ostatak financira Dubrovačko-neretvanska županija.

Projekt FIRESPILL, u sklopu kojeg se realizira izgradnja ovog centra, okuplja 14 partnera iz Italije i Hrvatske s ciljem povećanja kapaciteta žurnih službi u svrhu učinkovitijeg rješavanja prirodnih katastrofa i katastrofa uzrokovanih ljudskim djelovanjem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U obilasku gradilišta Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite županu Dobroslaviću i suradnicima pridružio se i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije