Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

PRIPREME ZA NOVE USPJEHE

Klapa Metkovke održala audiciju za nove članice

Objavljeno prije

Večeras je klapa Metkovke u prostorijama GKS-a održala audiciju za nove članice.

Voditeljica klape Aleksandra Lukić-Skelić nam o audiciji kao i o budućim planovima klape kaže: ‘Posebno mi je drago što su na audiciju došle nove tri članice koje su izvrsnih glasovnih sposobnosti.

Nastavljamo rad s profesorom Ivicom Kalebom, pripremamo Božićni repertoar za sada i onda se ponovno pripremamo za festival sljedeće godine, a naravno popratit ćemo u gradu sve ono što budemo mogli do sljedećeg ljeta.’

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije