Ostanimo u kontaktu

NARONA 2013

Kiparska radionica na temu “Agora”

Objavljeno prije

narona-radionica

Udruga „PowerProgressiveArt“ u suradnji s Arheološkim muzejom “Narona” organizira Kiparsku radionicu Narona 2013 na temu “Agora”. Projekt traje pet dana, od 11.-16. studenog 2013. godine, a mjesto održavanja je Vid, Arheološki muzej „Narona“. Osoba za kontakt je Marija Sršen.

Opći cilj projekta jest podići svijest javnosti, posebno lokalnog stanovništva o važnosti prirodne i kulturne spomeničke baštine u Dalmaciji, Europi i svijetu.

Arheološko i prirodno bogatstvo Doline Neretve može otvoriti mnoge mogućnosti za poboljšanje kvalitete života lokalnog stanovništva. I ovom radionicom organizatori žele potaknuti daljnja ulaganja u istraživanje i prezentaciju arheološkog lokaliteta Narone te istraživanja ekološkog tipa, jer takva promocija Narone mogla bi rezultirati poboljšanjem kvalitete života lokalnog stanovništva delte Neretve, ističu iz organizacije.

Kako je bilo prošlih godina pogledajte u kratkoj galeriji..

Više detalja o samom projektu potražite na stranicama PowerProgressiveArt-a.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije