Ostanimo u kontaktu

5. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA METKOVIĆA

Katarina Ujdur optužila za uhljebljivanje, gradonačelnik Milan joj ‘spustio’ – opet

Objavljeno prije

5. sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića

Nakon što je na prošloj sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića bivša gradonačelnica iz redova MOST-a Katarina Ujdur uputila vijećničko pitanje na temelju rekla-kazala, dobila je vrlo jasan odgovor gradonačelnika Dalibora Milana.

– Sramite se! – poručio je u rujnu Dalibor Milan Katarini Ujdur na pitanje kako se po gradu šuška da je sklopio sporazum sa Stipom Gabrićem Jambom o novcima koje je navodno Jambo izvukao 2011.godine, a riječ je o 666.000,00 kn jasno tako dajući do znanja da neće komentirati kuloarske priče, pogotovo one izmišljene. Čini se da Katarina Ujdur nije izvukla pouku jer je na današnjoj sjednici Gradskog vijeća optužila kako Dalibor Milan miče nestranačke ljude, a zapošljava samo članove HDZ-a.

– U izbornoj kampanji koristili ste slogan Iskreno, bez podjela, a na pozicije s kojih ste makli nestranačke ljude, stavljate HDZ-ovce – bila je glasna Katarina Ujdur.

Dalibor Milan je odmah odbacio takve optužbe kazavši kako on kao gradonačelnik nikome nije dao otkaz, a bivšem pročelniku jedinstvenog upravnog odjela ponudio je sporazum uz otpremninu kojeg je ovaj i prihvatio, a na njegovo mjesto došao je Ivica Popović.

– U Ivicu Popovića imam potpuno povjerenje, a vijećnice Ujdur, u Gradskoj upravi su voditelji odsjeka svi oni koje ste vi iz MOST-a odabrali – educirao je gradonačelnik Milan vijećnicu Ujdur.

preneseno s mega-media.hr

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati

Najčitanije