Ostanimo u kontaktu

5. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA METKOVIĆA

Katarina Ujdur optužila za uhljebljivanje, gradonačelnik Milan joj ‘spustio’ – opet

Objavljeno prije

5. sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića

Nakon što je na prošloj sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića bivša gradonačelnica iz redova MOST-a Katarina Ujdur uputila vijećničko pitanje na temelju rekla-kazala, dobila je vrlo jasan odgovor gradonačelnika Dalibora Milana.

– Sramite se! – poručio je u rujnu Dalibor Milan Katarini Ujdur na pitanje kako se po gradu šuška da je sklopio sporazum sa Stipom Gabrićem Jambom o novcima koje je navodno Jambo izvukao 2011.godine, a riječ je o 666.000,00 kn jasno tako dajući do znanja da neće komentirati kuloarske priče, pogotovo one izmišljene. Čini se da Katarina Ujdur nije izvukla pouku jer je na današnjoj sjednici Gradskog vijeća optužila kako Dalibor Milan miče nestranačke ljude, a zapošljava samo članove HDZ-a.

– U izbornoj kampanji koristili ste slogan Iskreno, bez podjela, a na pozicije s kojih ste makli nestranačke ljude, stavljate HDZ-ovce – bila je glasna Katarina Ujdur.

Dalibor Milan je odmah odbacio takve optužbe kazavši kako on kao gradonačelnik nikome nije dao otkaz, a bivšem pročelniku jedinstvenog upravnog odjela ponudio je sporazum uz otpremninu kojeg je ovaj i prihvatio, a na njegovo mjesto došao je Ivica Popović.

– U Ivicu Popovića imam potpuno povjerenje, a vijećnice Ujdur, u Gradskoj upravi su voditelji odsjeka svi oni koje ste vi iz MOST-a odabrali – educirao je gradonačelnik Milan vijećnicu Ujdur.

preneseno s mega-media.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije