Ostanimo u kontaktu

POSLJEDNJI OVOGODIŠNJI MTKVIZ

Kao zaključak uspješne kvizaške godine organizatori pripremaju after party uz hranu i retro glazbu

Objavljeno prije

Posljednji ovogodišnji MTKviz se igra po prvi put u petak, (Jason Voorhees) 13. prosinca s nešto ranijim početkom u 18:30.

Tema kviza je naravno Božić. Uz standardne sponzore Narentu, Milano, Ham-Ham, Vinariju Veraja, Kino Pobjeda i Ćakula, još su se pridružili Pršutana Kulina, Gaz Benz i diskont pića Bagatela.

Nakon kviza za sve kvizaše organizatori pripremaju prigodne poklončiće i afterparty uz hranu i retro glazbu kao zaključak još jedne uspješne kvizaške godine.

Otvorena su još 2 mjesta, pa ako netko želi igrati neka danas pošalje u inbox MTKviza ime ekipe.

OBILJEŽEN 13. DAN MIMOZA

Županija podržala akciju obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice

Objavljeno prije

Zamjenica župana Žaklina Marević sudjelovala je u akciji obilježavanja 13. Dana mimoza – Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice, u sklopu koje je u subotu ispred Sponze organizirana prodaja mimoza i dijeljenje informativnih letaka i brošura.

Cilj ove akcije je osvijestiti što veći broj žena o važnosti i načinima prevencije raka vrata maternice, koji godišnje u Hrvatskoj ugasi više od stotinu života, akcija se održava u organizaciji Hrvatske lige protiv raka i Lige protiv raka Dubrovnik, a nježan cvijet mimoze odabran je kao simbol ženstvenosti, ali i snage i otpornosti, budući da cvijeta unatoč zimi i hladnoći.

Novac prikupljen u ovoj akciji namijenjen je unaprjeđenju onkološke zaštite na našem području i socijalnoj pomoći liječenima od malignih bolesti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije