Ostanimo u kontaktu

VOZAČI PRIPAZITE

Kamera za nadzor brzine postavljena na izlazu iz Metkovića

Objavljeno prije

Vozači pripazite! Kamera za nadzor brzine postavljena je i na izlazu iz Metkovića, u Splitskoj ulici kod broja 25. (ispred zgrade ‘Gorenje’), okrenuta u smijeru Metkovića.

Pored one o kojoj smo pisali u Sablini kamere su postavljene još i u:

  • ZATON DOLI (D8)
  • BRSEČINE (D8)
  • DUBROVNIK (D8, kod Sinjske ulice)
  • GRUDA (D8, općina Konavle)
  • DUBROVNIK, Čajkovići, Čajkovići 3
  • OREBIĆ, križanje ulice Bana Josipa Jelačića-ulice kapetana Joze Šunje (D414)

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije