Ostanimo u kontaktu

JEDAN UOBIČAJAN DAN U PEKARSTVU METKOVKA

Kako nastaje kruh koji jedemo

Objavljeno prije

Voditelj proizvodnje Narona impex d.o.o. Pekarstva Metkovka, Blaž Rodin, pred našim kamerama prezentirao je pripremu izrade kukuruznog kruha po domaćoj recepturi. Sama priprema započinje parenjem kukuruzne prekrupe koja će glavnom zamjesu kruhu dati bogastvo mirisa i okusa domaćeg rustikalnog kukuruznog kruha.

– Važno je naglasiti da razvijamo vlastite recepture u proizvodnji kruha koje se zasnivaju na izradi vlastitih predtjesta i kvasno kiselih tijesta na bazi raženog, pšeničnog i kukuruznog brašna, a sve manje na upotrebi kupovnih smjesa, kvasaca i aditiva.

Ovaj pristup u tehnologiji proizvodnje kruha s jedne strane dovodi do bolje iskoristivosti sirovina u samoj proizvodnji, a sa druge strane do visokog bukea i kvalitete kruha, što u konačnici rezultira i postizanje pristupačne cijene prema našim kupcima, istaknuo je Blaž Rodin.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije