Ostanimo u kontaktu

U DOBA KORONE

Kako je Vid postao ‘Covid 19’

Objavljeno prije

U ovoj posvemašnjoj nevolji oko pandemije coronavirusa, danas smo postali medijski popularni. Netko je crnim sprejem išarao tablu s nazivom mjesta na ulazu u selo a fotografija je završila na satiričnoj stranici dalmatinskog humora “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca”.

Možda na prvu ruku izgleda smiješno ili duhovito, ali nam ostaje neprimjerena i neumjesna tabla s nazivom mjesta što nije baš za pohvalu. Ako se htjelo biti duhovit moglo se to privremeno uraditi s ljepljivom trakom a ne ovako uništavati imovinu, piše Vid.hr.

NACIONALNI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Ukida se zabrana rada trgovina nedjeljom

Objavljeno prije

Nacionalni stožer Civilne zaštite u utorak je objavio da se zbog povoljne epidemiološke situacije ukida zabrana rada trgovina nedjeljom.

– Zbog povoljne epidemiološke situacije izmjenom Odluke o radnom vremenu i načinu rada u djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 ukida se zabrana rada nedjeljom, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, – priopćio je Stožer.

Pored odluke o dopuštenju rada trgovinama nedjeljom Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je i da će tržnice moći prodavati cvijeće, ali i sve druge proizvode koji su se prodavali i prije ograničenja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije