Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

UDRUGA CEREBRALNE I DJEČJE PARALIZE DOLINE NERETVE

Kabinet za terapije Udruge Leptirići na novoj adresi

Objavljeno prije

Kabinet za terapije Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići od sada na novoj adresi Splitska ulica 5, iza autobusnog kolodvora.

Tom prilikom predsjednica UCDPDN Leptirići, Ivana Nikolac je objavila:

– Poštovani članovi, prijatelji, donatori i svi ljudi dobre volje, s ponosom vas obavještavamo da se naš Kabinet za terapije nalazi na novoj adresi Splitska ulica 5 (zgrada između granične policije i autobusnog kolodvora) u Metkoviću. Prešli smo u prostor od 250 m² koji zadovoljava sve standarde i uvjete resornog Ministarstva. Prostor smo opremili svime što je potrebno da djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, našim Leptirićima, pružimo kvalitetne usluge – upravo kako i zaslužuju. Zbog prostranosti novog prostora u mogućnosti smo potpuno zadovoljavati epidemiološke uvjete te time našim zaposlenicima i korisnicima pružiti sigurne uvjete za rad i boravak u prostorijama Udruge. Kontakt telefon i broj telefona ostali su isti (091 911 1349), slobodno nas možete kontaktirati ako imate potrebu. Uvijek smo tu za Vas.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U pripremi je i službeno otvaranje, odnosno predstavljanje novih prostorija Udruge na koje ćete svi biti rado pozvani, naravno, uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera. Uskoro više o tome, – objavila je Nikolac Nikolac.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Ulice Stjepana Radića u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Obavještavaju se korisnici el. energije da će uslijed redovnog održavanja mreže niskog napona u TS 10(20)/0,4 METKOVIĆ 33 isporuka električne energije biti obustavljena u četvrtak, 20.01.2022.godine u vremenu od 09,00 do 11,00 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

– Ulice Stjepana Radića od kućnog broja 42. do 61.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NAPOMENA :
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije