Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

VATROGASCI PROSLAVILI SVOGA ZAŠTITNIKA

JVP Metković i DVD Metković obilježili blagdan sv. Florijana

Objavljeno prije

Prigodnom vožnjom gradom i sirenom točno u podne metkovski vatrogasci započeli su obilježavanje svoga zaštitnika, sv. Florijana.

Obilježavanje se nastavilo polaganjem vijenaca na centralnom gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka i odavanjem počasti svim članovima koji više nisu među nama, a kasnije prigodnim druženjem svatko u svojim prostorijama JVP Metković i DVD Metković.

Na Unki je JVP Metković organizirao ručak za svoje članove i prijatelje, dok su članovi DVD Metković na Pavlovači također organizirali ručak i druženje sa svojom mladeži i djecom.

Dodajmo i kako je povodom današnje proslave JVP Metković predao jedno vatrogasno vozilo DVD Metković

Donosimo nekoliko fotografija…

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije