Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

TEHNIČKI PROBLEMI

Jutrošnji termin dezinsekcije komaraca nije odrađen te je zakazan za subotu

Objavljeno prije

Obavještavamo Vas da jutrošnji termin dezinsekcije komaraca nije odrađen zbog tehničkih problema na dimnom generatoru. Kvar koji se desio tijekom dana biti riješen i sutra nastavljamo prema dostavljenom Programu.

Ulice koje su danas trebale biti odrađene: Petra Krešimira IV, Sv F. Asiškog, Jejovci, Jasline, Ljudevita Gaja, L. Matića, Bočina, Jakova Gotovca, Andrije K. miošića, Ilije Bošnjaka, I.L.Ribara, Slatine, Petra Zoranjića, Mobine i djelovi ulice Splitske, biti će odrađene  u novom terminu, u subotu, 06.07.2019., također u jutarnjim satima.

Molimo Vas da  uvažite naše isprike.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Hvala, Pomorski servis – Luka Ploče d.o.o.

FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST

Novi termin za podnošenje prijava za energetsku obnovu kuća je 7. prosinca, priprema prijava već od 30.11.

Objavljeno prije

Na stranicama Fonda objavljene su izmjene Javnog poziva za energetsku obnovu obiteljskih kuća iz rujna. Izmjene uključuju nove datume za pripremu i podnošenje prijave, ali i najavljeni veći budžet koji će građanima biti dostupan za provedbu projekata.

Umjesto planiranih 300, osigurano je čak 390 milijuna kuna, a tim sredstvima se planiraju sufinancirati troškovi obnove odnosno sustava za korištenje obnovljivih izvora energije za više od 5.200 kućanstava.

S obzirom na tehničke poteškoće uslijed kojih je odgođen inicijalni termin zaprimanja prijava, sustav je bilo potrebno dodatno optimizirati te je odlučeno da će postupak prijave biti podijeljen na dvije faze. U prvoj fazi, koja će trajati od 30. studenog 2021. od 10 sati do 6. prosinca 2021. u 12 sati, građani će u sustavu ePrijave moći unositi podatke, mijenjati ih, dopunjavati te učitavati potrebnu dokumentaciju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako bi se osigurala stabilnost sustava, 6. prosinca od 12 sati isti neće biti dostupan za daljnje unošenje izmjena ni učitavanje dokumenata. Od 7. prosinca, s početkom od 10 sati, građani će moći podnijeti svoje prijave logiranjem u sustav ePrijave, bez dodatnih izmjena unesenih podataka ili učitavanja dokumentacije. Takav postupak smanjit će mogućnost usporavanja servera te osigurati optimalne uvjete za dovršetak započetih prijava.

Zaprimljene prijave obrađivat će se prema redoslijedu njihovog zaprimanja, sve dok se ne dodijele ukupno osigurana sredstva od 390 milijuna kuna.

Više informacija o prijavi na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća možete pronaći na stranici Fonda.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije