Ostanimo u kontaktu

TEHNIČKI PROBLEMI

Jutrošnji termin dezinsekcije komaraca nije odrađen te je zakazan za subotu

Objavljeno prije

Obavještavamo Vas da jutrošnji termin dezinsekcije komaraca nije odrađen zbog tehničkih problema na dimnom generatoru. Kvar koji se desio tijekom dana biti riješen i sutra nastavljamo prema dostavljenom Programu.

Ulice koje su danas trebale biti odrađene: Petra Krešimira IV, Sv F. Asiškog, Jejovci, Jasline, Ljudevita Gaja, L. Matića, Bočina, Jakova Gotovca, Andrije K. miošića, Ilije Bošnjaka, I.L.Ribara, Slatine, Petra Zoranjića, Mobine i djelovi ulice Splitske, biti će odrađene  u novom terminu, u subotu, 06.07.2019., također u jutarnjim satima.

Molimo Vas da  uvažite naše isprike.

Hvala, Pomorski servis – Luka Ploče d.o.o.

ŠKOLSKA GODINA 2021./2022.

Započeo upis djece u 1. razred u osnovne škole na području Dubrovačko-neretvanske županije

Objavljeno prije

Na području Dubrovačko-neretvanske županije počeo je upis djece u prve razrede osnovnih škola koji će u školske klupe ući u rujnu, s početkom školske 2021./2022. godine.

U I. razred školske godine 2021./2022. u osnovne škole na području Dubrovačko-neretvanske županije upisat će se djeca koja imaju prebivalište, odnosno prijavljeno boravište na području Dubrovačko-neretvanske županije, odnosno na području koje pripada pojedinoj osnovnoj školi i to:

  1. djeca koja do 01. travnja 2021. godine imaju navršenih šest godina života,
  2. djeca koja do 31. ožujka 2021. godine nemaju navršenih šest godina života, ali koja do 31. prosinca 2021. godine navršavaju šest godina života ako to, na zahtjev roditelja ili skrbnika i na prijedlog stručnog povjerenstva, odobri nadležni Upravni odjel,
  3. djeca kojima je za školsku godinu 2020./2021. rješenjem Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubrovačko-neretvanske županije odgođen upis u prvi razred osnovne škole.

Pozivaju se roditelji, odnosno skrbnici djece dorasle za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2021/2022. da najkasnije do 15. veljače 2021. godine podnesu zahtjev za uvrštenje svog djeteta na popis djece dorasle za upis u I. razred osnovne škole.

Sve detalje možete doznati na sljedećim dokumentima: 

  1. PLAN upisa djece u I. razred školske godine 2021./2022. u osnovne škole na području Dubrovačko-neretvanske županije,
  2. Obavijest  o upisu djece u I. razred školske godine 2021./2022. u osnovne škole na području Dubrovačko-neretvanske županije,
  3. Zahtjev za  uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika, – word i pdf obrazac
  4. Zahtjev za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta – učenika, Obrazac 6. – word i pdf obrazac

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije