Ostanimo u kontaktu

GLAZBENI NOVITET

Jurica Popović najavljuje samostalni album

Objavljeno prije

jure-popovic

Jurica Popović najavljuje svoj samostalni album Zrno sreće s prvim singlom Nina.  Ideja ovog albuma je obratiti se svim tužnim i nesretnim, pokloniti im ove ljubavne pjesme i biti u mislima s njima. Svi tužni i nesretni, glavu gore! – poručuje Jure.

„Naše melankolije danas nisu bezrazložne,
a patetika nije razlog za njihovo tkanje.

Postojimo u stvarno teškom i turbulentnom vremenu,
možda zato s lakoćom i pišem ove sjetne pjesme.

A, opet…

…vjerujem u udaljena svjetla,
jer posjedujemo slobodu volje i
možemo biti majstori svojih sudbina.

Prijateljima,
znanim i posve nepoznatim, a vrijednim,
poklanjam ovu pjesmu i album koji slijedi…“

Jurica Popović – srpanj, 2014

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije