Ostanimo u kontaktu

ZAPOVJEDNIK KOJI ZADOVOLJAVA SVE UVJETE

Jure Pilj novi je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Metković

Objavljeno prije

Jure Pilj novi je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Metković. Ovim natječajem JVP Metković je dobio zapovjednika koji zadovoljava sve uvjete natječaja.

Pilju ovo nije prvi put da vodi JVP Metković. Prethodno je zapovijedao DVD-om Metković, a profesionalnu postrojbu je preuzeo 2004. i vodio do 2015. godine, nakon čega je obnašao dužnost zapovjednika smjene. Na sadašnjoj dužnosti zamijenio dosadašnjeg v. d. zapovjednika Ivana Kurana.

U kratkoj izjavi Pilj se zahvalio na ukazanom povjerenju, te obećao rad, profesionalizam i dizanje na viši stupanj profesionalnog vatrogastva u Metkoviću.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije