Ostanimo u kontaktu

MALONOGOMETNI TURNIR U ORAŠINI

Još samo sedam dana za prijave na šesti MMT ‘Eugen Erjauc’

Objavljeno prije

V. Memorijalnog malonogometnog turnira 'Eugen Erjauc' - Pokali

Još je samo sedam dana ostalo do zaključenja prijava i izvlačenja skupina na šestom izdanju Memorijalnog malonogometnog turnira Eugen Erjauc, najjačeg ljetnog malonogometnog turnira u dolini Neretve.

Organizator napominje da je svoju ekipu NK Mostara prijavo legendarni golgeter NK Neretve Husein Sejo Rebac, dok su nadalje tu i branitelj naslova Kobiljaca, UL .Jerkovac AMNK Opuzen i još puno poznatih ekipa sa velemajstorima malonogometnih terena.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nadalje, tu je i neizostavni ženski dio turnira sa prošlogodišnjim pobjednicama, ekipom Golmanice, predvođene Ivanom Ćubić i Mirelom Čajić.

A mi samo možemo dodati, nemojte čekati zadnji dan, prijavite svoju ekipu i budite dio spektakla na kultnoj metkovskoj Orašini, gdje vas i ove godine čekaju pozamašne premije i spektakularni trofej Sv. Ilije.

Turnir se igra po sustavu 3+1, na male golove, a ekipe mogu prijaviti do osam igrača. Kotizacija za muški dio turnira iznosi 400 kuna, dok za ženski dio simbolični 100 kn po ekipi.

Prijave se primaju do 29. lipnja 2016, a to možete učiniti na broj 098 939 33 24. Početak turnira je 1. srpnja.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije