Ostanimo u kontaktu

UZ NASTUP BRANKA MEDAKA IZVUČENI DOBITNICI NAGRADA

Još jedna vrhunska večer u LONGA, Dragan Zvonić dobitnik glavne nagrade – vikend za tri para u Vili Danica

Objavljeno prije

Na Jerkovcu su sinoć u jednoj nadasve ugodnoj atmosferi kvartovskog kafića Caffe bara LONGO i uz melodije Branka Medaka izvučeni dobitnici nagradne igre koja je trajala do 2. rujna.

Izvlačili su se dobitnici tri nagrade, a glavna je bila vikend za tri para u Vili Danica, dok su dvije utješne po baksa piva uz Hajdukovu majicu.

Glavnu nagradu, vikend za tri para u Vili Danica dobio je Dragan Zvonić, dok su se o baksom piva i Hajdukovom majicom utješili Filip VolarevićJure Rastočić.

Čestitamo sretnim dobitnicima i donosimo nekoliko fotografija…

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U cilju suzbijanja širenja COVID-19, srednje škole u dolini Neretve od ponedjeljka imaju on-line nastavu

Objavljeno prije

Na danas održanom sastanku Stožera CZ DNŽ s ravnateljima srednjih škola iz doline Neretve donesena je odluka da se od ponedjeljka 30. studenog do ponedjeljka 14. prosinca nastava održava online, odnosno po modelu C.

Riječ je o Gimnaziji Metković, Srednjoj školi Metković, Srednjoj poljoprivrednoj i tehničkoj školi Opuzen te Srednjoj školi fra Andrije Kačića Miošića iz Ploča.

Ovakva odluka donesena je temeljem preporuke epidemiološke struke, zbog povećanog broja pozitivnih slučajeva u dolini Neretve, a na prijedlog Stožera CZ Grada Metkovića, uz suglasnost svih ostalih lokalnih stožera iz doline Neretve u svrhu sprječavanja širenja koronavirusa.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije