Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

'FALIŠ MI'

Još jedna uspješnica iz glazbene kuhinje Amulić, Kozomara, Brnas

Objavljeno prije

Klapa Rišpet„Fališ mi, fališ, nije mi lako, fali mi ljube tvoja lipota“, piše naš sugrađanin Ivica Brnas – Fudo, već etablirani tekstopisac koji ima još jednu uspješnicu sa Klapom Rišpet.

Nakon dva vrlo uspješna uradka Lumin, te Prsti zapleteni pjesma Fališ mi za koju glazbu potpisuje Pero Kozamara, a tekst Ivica Brnas – Fudo, sigurno će izazvati pravu emociju i naći put do ljubitelja ovog glazbenog izričaja.

Sveznalica 7400xXpx

Bit će još suradnje, jer se naš Fudo pokazao kao nepresušno vrelo. Nećemo ga pitati odakle crpi inspiraciju, ali smo sigurni da je i ovaj put dogodila sinergija između glazbe i teksta, te je vrlo teško reći da li je glazba pisana po tekstu ili tekst po glazbi. Po prvoj reakciji slušatelja i autora ovog teksta, imamo još jedan hit iz kuhinje Amulić, Kozomara, Brnas.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

'MIRIŠE' NA VELIKI DALMATINSKI HIT

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju ‘Zbogom’

Branko Medak i Dražen Zečić s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit

Objavljeno prije

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju “Zbogom”. Autor glazbe i aranžmana novog singla je Duško Rapotec Ute, a tekst potpisuje Luci Tukić.

Zečić kroz pjesmu odlično glasovno parira tenorskom visinama Branka Medaka, pa u novom odličnom singlu obojica, sa svim svojim različitostima, zvuče baš kao jedan.

Sveznalica 7400xXpx

Ovaj duet “miriše” na veliki dalmatinski hit, vrlo je pjevna i jako brzo ulazi u uho. U aranžmanu dominiraju trubači, što cijeloj skladbi daje izrazito zanimljiv zvuk.

Pjesma govori o klasičnom ljubavnom rastanku “nje i njega” i poručuje kako je tuga sastavni dio naših života i da nakon tugovanja, suza i traženja utjehe trebamo hrabro krenuti dalje kroz život.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za videospot je zaslužan poznati snimatelj i režiser Matko Petrić. Scene su odlično osmišljene, a cijeli spot odiše slikama Mediterana, splitskih znamenitosti i drugih ljepota Dalmacije.

Branko Medak i Dražen Zečić, inače ekskluzivni izvođači Croatia Recordsa, s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije