Ostanimo u kontaktu

METKOVSKI PUB KVIZ

Još jedan MTKviz je za nama, najbolja ekipa ‘Genijalni ud’

Objavljeno prije

Još jedna epizoda MTKviza je za nama, a ekipa Genijalni ud okitila se vrijednom nagradom i prvim mjestom.

U konkurenciji od 18 ekipa, drugo mjesto je osvojila ekipa Brondies, dok je na trećem mjestu završila ekipa Murga Drot. Nagradu za četvrto mjesto je primila ekipa AVŽ, dok onu za revijalno, posljednje primila je ekipa Beta Mužjaci.

U odličnoj atmosferi Boogie bara uživali su brojni posjetitelji i kibiceri, a mi se opet vidimo u srijedu 7. srpnja kada je na rasporedu nova epizoda MTKviza, nakon koje slijedi kraća ljetna stanka.

Donosimo kratku foto-galeriju…

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pet iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o osam osoba muškog spola i osam osoba ženskog spola: pet iz Metkovića, tri iz Dubrovnika i Ploča te jednoj iz Župe dubrovačke, Opuzena, Korčule, Orebića i Vele Luke.

Izliječeno je 37 osoba: 11 iz Dubrovnika i Metkovića, pet iz Župe dubrovačke, dvije iz Korčule i Ploča, jedna iz Opuzena, Slivnog, Kule Norinske i Zažablja te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađeno je 685 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 102 011 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 12 osoba pozitivnih na koronavirus.

U samoizolaciji su 692 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježena su četiri kršenja mjere samoizolacije (svi na granici). Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 913 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije