Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

TRAŽILI STE, OTVORENE SU!

JOŠ 2 NOVE STANICE S DESNE STRANE NERETVE

Objavljeno prije

Nakon što je u srpnju Nextbike sustav javnih bicikala u Metkoviću otvorio 4 nove stanice, korisnici su se javljali tražeći lokacije i s druge strane Neretve. Stoga je, u suradnji s Gradom Metkovićem dogovoreno da se postojećoj mreži od ukupno 6 stanica, pribroje još 2 koje možete naći na adresi –  Zelena tržnica i OŠ Don M. Pavlinović.

U Metkoviću sada gradske bicikle možete voziti na ukupno 8 lokacija, a sve one koji još nisu iskoristili pogodnost besplatnog isprobavanja godišnje pretplate na 30 dana, pozivamo da to učine do kraja kolovoza.

Godišnja pretplata uključuje neograničen broj besplatnih vožnji do 30 minuta, a vožnje duže od toga se naplaćuju prema Pay As You Go cjeniku.

Sve što je potrebno je preuzeti nextbike aplikaciju (App store trgovina  / Google Play trgovina) – Aktivirati svoj računUnijeti kod METKOVIC20 ili se javiti na info@nextbike.hr za dodatna pitanja.

Vozi tamo gdje je sve po tvom!

SVJEŽA RIBA UTORAK, ČETVRTAK I PETAK

Ribarnica GOF otvorila svoja vrata

Objavljeno prije

‘Preko’ je dobilo svoju ribarnicu. Na maloj tržnici pored podvožnjaka, na križanju Ulice Zrinskih i Frankopana sa Ulicom Put Narone, u novouređenom objektu svoja vrata jutros je otvorila Ribarnica GOF.

Ribarnica će raditi svakim danom, dok svježa riba pristiže svakog utorka, četvrtka i petka, a mušule, kamenice i brbavice po narudžbi.

Svakako novitet ove ribarnice je i dostava koja će se obavljati po narudžbi na području cijele doline Neretve.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije