Ostanimo u kontaktu

TRAŽILI STE, OTVORENE SU!

JOŠ 2 NOVE STANICE S DESNE STRANE NERETVE

Objavljeno prije

Nakon što je u srpnju Nextbike sustav javnih bicikala u Metkoviću otvorio 4 nove stanice, korisnici su se javljali tražeći lokacije i s druge strane Neretve. Stoga je, u suradnji s Gradom Metkovićem dogovoreno da se postojećoj mreži od ukupno 6 stanica, pribroje još 2 koje možete naći na adresi –  Zelena tržnica i OŠ Don M. Pavlinović.

U Metkoviću sada gradske bicikle možete voziti na ukupno 8 lokacija, a sve one koji još nisu iskoristili pogodnost besplatnog isprobavanja godišnje pretplate na 30 dana, pozivamo da to učine do kraja kolovoza.

Godišnja pretplata uključuje neograničen broj besplatnih vožnji do 30 minuta, a vožnje duže od toga se naplaćuju prema Pay As You Go cjeniku.

Sve što je potrebno je preuzeti nextbike aplikaciju (App store trgovina  / Google Play trgovina) – Aktivirati svoj računUnijeti kod METKOVIC20 ili se javiti na info@nextbike.hr za dodatna pitanja.

Vozi tamo gdje je sve po tvom!

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

53 nova slučaja zaraze koronavirusom, tri osobe iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 53 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 20 osoba muškog i 33 osobe ženskog spola: 21 iz Dubrovnika, 13 iz Župe dubrovačke, šest iz Stona, četiri iz Dubrovačkog primorja, tri iz Metkovića, dvije iz Konavala i Ploča te jednoj iz Orebića i Trpnja.

Izliječeno je 49 osoba: 29 iz Dubrovnika, pet iz Župe dubrovačke, četiri iz Konavala i Metkovića, dvije s Mljeta i iz Stona te jedna iz Dubrovačkog primorja, Opuzena i Vele Luke.

U posljednja 24 sata obrađena su 594 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 132 353 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus. Četiri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji je 976 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 937 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije