Ostanimo u kontaktu

PROMETNA NESREĆA U POČITELJU

Jedna osoba smrtno stradala, tri hospitalizirane od kojih je jedna životno ugrožena

Objavljeno prije

Foto: Snimio čitatelj / Prometna nesreća u Počitelju

Foto: Snimio čitatelj / Prometna nesreća u Počitelju

Jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život, dok su dvije osobe trenutno stabilnog zdravstvenog stanja”, rekli su za Bljesak.info iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar na upit o zdravstvenom stanju pacijenata koji su primljeni u mostarsku bolnicu nakon teške prometne nesreće koja se dogodila, u četvrtak ujutro, na magistralnoj cesti M-1 7 Mostar – Čapljina, u mjestu Počitelj.

Podsjećamo, jedna osoba smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila, u četvrtak ujutro u 5:20 sati, na magistralnoj cesti M-1 7 Mostar – Čapljina, u mjestu Počitelj.

”N.I. (1981.) je zadobio teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život. Hospitaliziran je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar.  M.L. (1995.) i N.I. (1974.)  su trenutno stabilnog  zdravstvenog stanja te su hospitalizirani na Odjelu za traumatologiju SKB Mostar”, rekla je za Bljesak.info Adrijana Pandža, glasnogovornica SKB Mostar.

Ranije je iz Operativnog centra PU Mostar potvrđeno kako je ”suputnik u vozilu Renault Megane, J.M., (1994.) smrtno stradao dok su vozač ovog vozila kao i dvije osobe iz vozila Opel Astra teže ozljeđeni”.

preneseno s bljesak.info

Knjiga fra Vjeke Vrčića ‘Neretvanske župe’
Restoran Pizzeria Milano

Najčitanije