Ostanimo u kontaktu

METKOVSKO LJETO 2015

Jazz orkestar HRT-a oduševio metkovsku publiku

Objavljeno prije

Jazz orkestar HRT-a u gradskom parku

Jazz-orkestar HRT-a, u sklopu svoje ljetne turneje, oduševio je metkovsku publiku. I boljim poznavateljima ovog glazbenog žanra izvukao je gromoglasni aplauz i oduševljenje. Publiku je svojim vokalnim vještinama oduševila i poznata jazz pjevačica Valerija Nikolovska, koja je preuzela ulogu i voditeljice, te nazočnima pojedinačno predstavila članove orkestra. Uz Valeriju Nikolovski na klavijaturama je nastupio i Viktor Lipić, nekadašnji član Mayalesa, koji u tandemu sa Nikolovskom i nastupa i djeluje u jazz triju LiVaDa.

Sinoćnji koncert je otvorio Milan Kapović, ravnatelj Ustanove za kulturu i sport Metković, koji je ujedno i organizator Metkovskog ljeta 2015. Orkestrom je dirigirao novi voditelj Andreas Marinello, koji je svoj posao odradio bez greške. Orkestar mu djeluje uvježbano, dinamički savršeno. Svakako je vrijedno spomenuti da se u jednom trenutku na bini pridružio naš poznati saksofonist, glazbeni producent i autor Igor Geržina koji je došao kao šlag na torti.

Moramo pohvaliti i tehničare koji su fantastično ozvučili cijeli orkestar i doprinjeli vrhunskom slušnom i scenskom ugođaju. Bravo za Franu MozetićaMarija Ercega i Andiju Pehara! Sve u svemu, ugodna noć za pamćenje, samo da je još bilo i malo pića za osvježenje. Ali pored svega, vrhunsko muziciranje je iniciralo aplauz tako jak i dug, da su izvedene čak dvije izvedbe na bis. Neka nam dođu i dogodine!

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije