Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Javni poziv za pomoć pri nabavci školskog pribora i radnih materijala za osnovnoškolace traje do 18. rujna

Objavljeno prije

Kao što su mnogi već upoznati, u tijeku je Javni poziv za ostvarivanje prava na pomoć pri nabavci školskog pribora i radnih materijala učenicima osnovnih škola. Podsjećamo da javni poziv traje do 18. rujna i ovim putem pozivamo sve roditelje/skrbnike koji već nisu, da podnesu Zahtjev za ostvarivanje ovog prava na sufinanciranje.

Napominjemo, kako su sredstva u Proračunu Grada Metkovića za 2020. godinu planirana u iznosu od 500.000,00 kuna, odnosno sredstava ima i više nego dovoljno za sve učenike osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Metkovića. Svi koji ispunjavaju uvjete propisane javnih pozivom i pravovremeno podnesu zahtjev, ostvarit će pravo na sufinanciranje nabavke školskog pribora i radnih materijala u iznosu od 300,00 kuna.

Zbog mnogobrojnih upita što je prihvatljiv trošak, ističemo kako su prihvatljivi troškovi nabavke sljedeći:
– Školske torbe
– Pernice
– Opele
– Naljepnice
– Cijelog pribora koji je nužan za pohađanje likovne kulture (drvene bojice, flomasteri, tempere, plastelin, tuš i nalivpera, vodene bojice…)
– Likovna mapa
– Zbirke i vježbenice koje nisu osigurane od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i Dubrovačko-neretvanske županije.
– Bilježnice, kajdanke, olovke, kemijske, korektor, oštrilo, gumice za brisanje, ljepilo, pribor za tehničku kulturu, geometriju i sl.

Ukoliko građani imaju neki upit, neka se obrate na mail prijave@metkovic.hr, ili pozivom na broj 020/681-395 i traže Odsjek za proračun, računovodstvo i financije.

RADOVI NA GRADSKIM PROMETNICAMA

Asfaltira se Jadranska ulica

Objavljeno prije

Nakon postavljanja sustava oborinske odvodnje, rekonstrukcije vodoopskrbne mreže i izgradnje nogostupa, ovih dana su u tijeku radovi na postavljanju grubog asfaltnog sloja u Jadranskoj ulici.

Nakon toga prostupit će se postavljanju završnog asfaltnog sloja, te postavljanjem horizontalne i vertikalne signalizacije.

Projektom će se poboljšati sigurnost prometa, posebice pješaka kojima je na ovom području veoma bitno dati na važnosti jer se tim područjem, zbog neposredne blizine škole i vrtića, kreće veliki broj najmlađih sudionika u prometu.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije